CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »
exceeding limitation beyond expectation.aiming for mumtaz in order to be a successful muslim doctor!

PERHATIAN!

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

kotak membebel~

Monday, May 4, 2009

upu dah keluar??

hey
1 mei haritu dah keluar result permohonan UPU aku..
aku telah copy n paste nye disini!!
heeee~

NO. KAD PENGENALAN / MYKAD:
911004105545

NAMA:
MOHAMAD HANIF BIN MD NIZAR

TAHNIAH!Anda telah berjaya ditawarkan program pengajian seperti berikut :

KOD PROGRAM : E0001
NAMA PROGRAM : ASASI SAINS
IPTA :
UNIVERSITI TEKNOLOGI MARA (UiTM)

CATATAN :
1) Calon boleh mencapai Surat Tawaran melalui laman web mulai 04 Mei 2009 dan calon WAJIB mengesahkan SETUJU TERIMA TAWARAN sebelum 15 Mei 2009.

SURAT TAWARAN BANTUAN ASASI IPTA :
SILA KLIK DI SINI

6 org dengki:

m i r a f i q a said...

so, kmpus ko kt shah alam je la eh? ishh, hari2 balek rumah :D

s.u.n.y.i said...

yep
shah alam bakal kampusku
kalo aku choose uitm lah
hehee
balik hari2
dobi kat umah!!
yeayy

Chemad™ said...

ak pown dpt UiTM Melaka .. Matrix Melaka ..
ayoyoyo ..
adakah bini aku org melaka ??
hit my blog ye , bro .. :D

a'an said...

pi masuk uitm tu..

nani :) said...

tahniah wey , good luck in your future then :)

s.u.n.y.i said...

gud luck to you too nani~