CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »
exceeding limitation beyond expectation.aiming for mumtaz in order to be a successful muslim doctor!

PERHATIAN!

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

kotak membebel~

Monday, May 18, 2009

tudung kelepet

assalamualaikum
dah lame aku nak tulis pasal nih..
cume masa tak mengizinkan..

komersialname;tudung kelepet..

haha..
sedap giler name tudung tuh..
konpem tak jumpe ah kat market..
sbbnye..
nama kelepet tuh,
aku yg bagi..

haha~

sedap en name tuh?
k.e.l.e.p.e.t
yeayyy..aku suka ok.
kalo kau tak suka.pegi mati.

jap2.korang tau ke tak tudung kelepet tuh ape?
aishh,awat tak tanye??
hmm.tudung kelepet tuh
sbnarnye tudung yg lilit2 tuh.
yg mane??alah!!
yg macam penyanyi YUNA tuh pakai.

sbnarnye,aku nak letak pic tudung kelepet
dalam blog nih
tapi...
takkan aku yg nak pakai???
huh
carik kat internet pon
tak jumpe pic tudung kelepet..


ok.kepada wanita2 di luar sana,
sape nak jadi model??
boleh register nama ok.

akhir sekali,
aku suke perempuan tudung kelepet.FULLSTOP.

14 org dengki:

~QwertyBlurR~ said...

haha~ kePELIKan!

s.u.n.y.i said...

wahh..aku suke pelik3

zahra story said...

tudung kelepet tue aku sdg cri..tp suma tue kalu lilit2 jadi pendek..yg besar nyer ssh lak nak cri..bkan kelepet ar..selendang

s.u.n.y.i said...

haha
ade je tudung kelepet yg
beso2
menutupi....

para' said...

kihkih :)
aku pkai weh.
tp cm ngekngok ckit.
tareti pkai ohh :)

s.u.n.y.i said...

ouhh
fara!!
pakai3~

Pedot said...

adui...
aku lak tgk orng pkai cm2...
nk trgelak pown ade gak...
lg2 klo tudung style 2 xsesuai ngan dpe...
tp yg aku x tahan...
dh taw xsesuai...
nk gak pkai 2...
hak3~!

s.u.n.y.i said...

eih pedot!!
camne kau tau org tuh sesuai ke tak??
pakar plak ko
pasal fesyen2 nih
haha

Nad's Rant.. said...

tudung kene ikot org gak..
de yg sesuai ngan org 2 ade yg x..
tp kalo org 2 pndai brgaye..
pape pon ok je..

s.u.n.y.i said...

ouh
camtuh ek nad
cop!!
kamu nih nad mane ek
hee

~ni ika lah~ said...

wakakaka
hurmm pe yg mnyebabkn kamu ske tudung kelepet tuh??

a'an said...

woit....sejak biler kamu sengal ngan selendang ni???
waduh...zahra..ade yg besar...
kat bandung,indon..ade yg cantek2...
hehe....
kat ampang park pun cantek2 gak....
suggesting places to shop

nani :) said...

hanif !!!!!
aku suke tdung kelepet kau
hari2 aku pakai dengan berlainan warne ahahaha
pastu aku buat tade lak pendek pun
masih menutupi bahagian sepatutnye
care aku la ahahaha
sokong tudung kelepet kau wehhh :D

amirah aishah said...

klepet????
HANIF NIZAR kepelikan+kesangatpelikan..
huahuahua
papepun tudung itu wajibun bagi menutup aurat..
bkn satu fesyen...

-tazkirah online-
=)