CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »
exceeding limitation beyond expectation.aiming for mumtaz in order to be a successful muslim doctor!

PERHATIAN!

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

kotak membebel~

Wednesday, April 1, 2009

rindu kat arwah~


sahabatku..
HAFIDZ BIN ZAINUDDIN
pelajar tingkatan 6 STPM atas & bawah..
Sekolah Agama Men. Tinggi Hisamuddin Kg. Jawa
pada tahun 2005 n 2006..

kembali ke Rahmatullah pada 3.30pg
28 mac 2009, hari jumaat sayyidul ayyam~
menurut ayah arwah ,
arwah dipercayai dilanggar dengan treller..
arwah accident semasa dalam perjalanan
pulang ke rumah..
dr USIM,Nilai,N.Sembilan.
accidentnye berlaku pd jam 9 lebey
di malam hari..
kat lebuhraya ELIT..

pade hari isnin lepas,
bersamaan 30.mac.2009,
aku pergi ke rumah arwah
yg terletak di lorong melur,bukit kuching ,jeram,
kuala selangor,selangor..

aku tak tau mengapa pemergiannye,
tak boleh diterima oleh ku..
sedangkan aku tahu,
sudah sampai ajalnye..
aku percaya qada n qada Allah..

walaupon dah 2 tahun tak berjumpa dgn arwah,
sejak fom 4,aku tetap menghubunginye melalui telefon..
last arwah call aku mase aku nak spm 2008,
die suro buat betul2...bg semangat..
die gak ade bg tau,
mase bulan 6 tahun 2009,
nak jumpe aku..
tapi apakan daya..
Allah lebih menyayanginye..

mula2,pada tahun 2005,mase aku fom 2,
arwah nih takde lah rapat dengan aku..
tapi setelah abg2 fom 6 usik aku,
diorang(abg. muzamil,abg naim n abg2 form 6)
panggil aku nih "adik apis"..
then,start situ lah aku rapat ngn die..

aku maseh ingat,
yg kami study same2 mase prep malam
kat bilik prep asrama..
kul 11 lebey..
aku nak teman kan arwah blaja..
tapi arwah suro naik bilik,gi tido..
walaupon peristiwa tuh dah 4tahun berlalu,
tp ianya masih segar di ingatanku~

stiap pagi,
aku bgun..mesti teringatkan arwah..
aku tak pasti kenape..
kalaulah dapat jumpe arwah kali terakhir
sebelum pemergiannye,
mungkin aku tak terkaget sebegini..

aku minta,
rakan2 yg baca blog post ini,
tolong sedekahkan al fatehah kepada arwah..
semoga arwah bersame org2 beriman disana..
aku berharap,
aku akan berjumpe dgn arwah di akhirat
yg kekal abadi..
amin ya rabbal alamin..

aku rindu arwah~
anep..

4 org dengki:

Hanani Hj Halim said...

al- fatihah, semoga d tempatkan d kalangan orang2 yg beriman, amin :)

WaNaMiRaHAiShAh said...

al-fatihah
tgk gmbr baru aku ingt die...
Allah lbh syg kt die~~

gadisdesa said...

alfatihah~

s.h.s said...

alfatihah~innalillah