CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »
exceeding limitation beyond expectation.aiming for mumtaz in order to be a successful muslim doctor!

PERHATIAN!

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

kotak membebel~

Saturday, April 18, 2009

matriks?

alhamdulillah
berjaya dapat matriks..
aku dapat kmpp..
tak tau pi ke tak..
emm..
tunggu upu kot..
tapikan,
aku macam nak playsave je..
means,aku masuk matriks dulu..
pastu,kalo dapat upu,
aku cabut..
agaggaa~
daaa~

12 org dengki:

para' said...

akak sedare aku un
dy da msuk matrik pas2 bhnti sbb dpt utp
pastu un dy kne bayar kt matrik
bayar blek. tataw la bayar sbb apeh. myb sbb die half way jeh kut kt matrik tuh

s.h.s said...

congrats!
gud luck anep1

ainil hawa said...

kmpp?
katne u?
aku pun nk play safe gak a
:DD

s.u.n.y.i said...

ainil hawa,
kmpp
is kolej matrikulasi pulau pinang~

fiqOo said...

same laa kot...
aku pun nak wat begitu :)

hasanah said...

bole..
yuran boleh mntak balik..
kpd para
die mngkn kene byr elaun yg die bg kot
satu sem seribu lebih..
tp
kalo dpt kolej mara
xpyh byr blek rsenye..
aku ade bce2 kt forum iluvislam

Fa[iez] said...

weh..
bkn ko tgh blaja ke skang ni?

s.u.n.y.i said...

to fa[iez]
mane ade aku blaja mane2
spc mara aku tak pi
haaaha

Hanani Hj Halim said...

hanif ! good luck okey, :)) nanti dah berjaye jgn lupe aku :D

Chemad™ said...

bgus2

s.u.n.y.i said...

hanani
gud luck to you too!!

s.u.n.y.i said...

to chemad
ape yg bagus?
hehe
bagus3!!