CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »
exceeding limitation beyond expectation.aiming for mumtaz in order to be a successful muslim doctor!

PERHATIAN!

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

kotak membebel~

Saturday, March 28, 2009

tagged~

aku telah di tag oleh rakanku,ainil hawa..
nak taknak kene lah buat..
ceh~
lgpon,takde keje pon nak buat..

1) Apakah nama blog anda sekarang dan kenapa anda memilih nama itu?

name blog ku sekarang ialah noble blue..nape ek pilih name tuh,
mungkin,aku suke warne biru kot..lgpon,noble tuh,warne handfon k810i aku..

2) Apakah link blog anda sekarang dan bagaimana boleh timbul idea untuk menamakannya seperti itu?

nih die..anepnizar.blogspot.com..aku pilih name link nih pon sebab dah takde idea nak
letak name lain..mula2,mmg banyak idea yg terctus..hehe
antaranye,seliparjamban,kainpelikat,gulagulagetah..tapi,name tuh macam hodoh je~
so,baik letak name sendiri..kan?..sonang citew.

3) Apakah 'method' penulisan dalam blog anda?

ape jenis soklan nih??tak pham lah..so,tak reti nak jawab..takpayah jwb la kan?

4) Pernah terasa nak hapuskan blog anda? Sebabnya?

trak penah lansung terpikir nak hapuskan blog nih..kalo boleh,
nak simpan sampai tua..hahhaa..nak tunjuk kat cucu aku..ceh..
awek pon takde lg,dah pikir cucu..jap!!nak pomot diriku,aku maseh single,enuff said!

5) Apakah pendapat anda mengenai blog kepada pemilik blog yang tag anda ni?

emm..nak cakap ape ek??sedangkan,org yg tag aku nih,aku tak kenal..
ape tah lagi jumpe face to face..ape2 pon..aku tau,a;h nih baik..
sbbnye,
kawan kepada ainl hawa nih,
kate,die bukan org jahat!!haha..die pandai weh..spm
gempak siuttt..speaking pon hebat!!

6) Next 5 person to tag?

1.para'
2.hanani hj halim
3.s.h.s
4.noor raihan abdul mutalib
5.fiqoo

selesai!!
heeeeeeeeeeeee~

7 org dengki:

a'an said...

weyh
gue dh buat tag kamu tu...

s.u.n.y.i said...

terima kaseh aan pak arab!!

para' said...

waaa;
maseh single.
gile la
cm ta percaye

s.u.n.y.i said...

percayalah fawa!!
diriku suci..
buat masa nih
hahahha~

s.h.s said...

anep single..yek2..haha
ala nep mls nak wat tag2 nieh ak tulis sume kat cni..bce jgn xbce..
1)nme blog shs sbb nme akla ngan bpk ak...
2)www.shakirahanim.blogspot.com la sbb nme ak..2pon nk tye..
3)method?wuiyo0 selang seli post warne pink n ijao
4)nk hapus?pernah gak tp pk balek watpe..xde keje
5)anep ok jek
6)cukpla xyah tag spe2..

WaNaMiRaHAiShAh said...

anep aku dh tagged ko..lai2 ke blog aku

s.u.n.y.i said...

hehhee!!
thankss sume~