CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »
exceeding limitation beyond expectation.aiming for mumtaz in order to be a successful muslim doctor!

PERHATIAN!

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

kotak membebel~

Thursday, February 5, 2009

hepi bangat!!

assalamualaikum..
hellooo..
im new here!!
nih first time aku blogging..
hehe..
sbnarnye sblom nih da ade blog,
tapi share ngan kawan..
dan malangnye...
blog tuh tak begerak..
bek ade sendiri punye..
aku jeles tgok kengkawan aku ade blog..
itu pasal aku buat..
lgpon aku kan penganggur mulia kat rumah..
tggu keputusan spm yg bakal tiba satu hari nanti..
spm?? spm?? spm??
cuak siyot!!!
dah2..tak payah ctew spm @ sijil pelajar matang tuh..
yg penting aku sedang gumbira kerane ade blog sendiri!!
yahoo..hurray..
muahahaha..
aku harap aku dapat carik ramai pembace..
lalala~

7 org dengki:

noor raihan abdul mutalib a.k.a A'AN said...

yeap...
tahniah tahniah...
slmt dtg to blogger world....

s.u.n.y.i said...

welcome~

ILYnani said...

ye, tahniah, welcome to the blogger world, mari2 jadi follower aku, haha :D

fawa said...

hehe. caye-la anep.

m i r a f i q a said...

mior ta jd colab8 ya? huhu, thx jd fllwer aku :D

ainaa nabilah said...

hehe....ak jd fllwer ko ea?hehe

s.u.n.y.i said...

okok~