CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »
exceeding limitation beyond expectation.aiming for mumtaz in order to be a successful muslim doctor!

PERHATIAN!

Apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

kotak membebel~

Sunday, February 8, 2009

preparation...

eloo~
peace!!!

benda ni blaku 3 hari yg lepas..
pg tanggal 5 februari 2009..

hari yg sibuk + penat + gembire..
macam2 perasaan..

haha~

dan arinih juga hari yg paling awal aku mandi awal..
tak pernah aku terfikir nak mandi awal2 pagi tuh..

aku kua dari rumah pkul 6.55 pg..
awan masih gelap..
tp jalan raya da byk kete..tak caye???

amik neh..


skemanye budak dalam pic nih~

tempat pertama yg kami tuju ialah PKD Petaling..

ape tuh PKD??


Pejabat Kesihatan Daerah lorh..

sbb nak amek suntikan meningitis..
jap!!! snap pic jap~


tujuannye utk inject vaccine dalam tubuh aku nih..

aduh..

aku mmg ah tak takut..

sbb aku tau tak sakit..
tp ade lah jugak perasaan cemas sbb da 2 tahun tak penah kene inject..
hehehehe~

dub..dab....dub..dab...
jantungku berdegup sambil..

menunggu giliranku..

tiba2..name aku dipanggil

jururawat: seterusnya, Mohamad Hanif...
pergh...
aku melangkah sambil membace bismilah byak kali...
hehehe..

jururawat tu suruh angkat lengan baju aku..

die letak bius..
then inject..
fuh~


lega gila da kene inject..!!

then,kami teruskan perjalanan..

kami pergi ke Pejabat Imegresen Shah Alam..

yg terletak di Plaza Alam Sentral..

aku ke sane sbb nak buat pasport..

prosesnye lebih kurang 30 min lah..

first time aku buat passport..

tak penah ade sblum nih..

kalo nek kapal terbang tuh penah la..

dalam malaysia je..

setelah semuanye selesai..

kitorng pun pulang..

dalam perjalanan pergi ke tempat letak kete..

makcikku: bau ape eh??macam bau roti je..sedap baunnye..

aku: mane ade bau roti lah..bau tuh datang dari kedai big apple donuts n coffee lah..

makcikku: nak beli ke??kalu nak jomlah..

hahaha..

kalo dah pelawa tuh..

takkan aku nak tolak pulak..

kami beli dan bawanye pulang~





daaaaaaa..

chop!!!

aku lupe citer..

sbnarnye...
aku wat preparation nih semua sbb aku nak gi menunaikan

ibadat umrah..pada 02.april.2009..

hehehee~

papai!

5 org dengki:

noor raihan abdul mutalib a.k.a A'AN said...

wah..preparation awal...
selamat mengerjakan umrah yek nanti...

ILYnani said...

wah, kau ni bagus la,
semua nak snap pic,
bagi bukti eh, agaga. xD

selamat menunaikan umrah,
aku rindu ayah aku kat sane,
ngaha [xde kaitan], ;p

umrah best best, :)

fawa said...

wuaa,;
umrah.
sonoksonok.;'
dn pix kau yg skema tuh, cool sey.;
hihi

ainaa nabilah said...

uwh...
slmat mnerjakan umrah ea....

fiqOo said...

best2....
hope sume slamat ;))